Kamion sa rampom

Kamion sa rampom Kamion sa rampom je samo jedna od oblasti koje pružamo a vezana je za kamionski prevoz i kombi prevoz robe i tereta. Veliko je iskustvo iza nas iako smo mlada firma i nije nam trebalo mnogo da uvidimo potrebu tržišta za vozilima koja mogu samostalno da se utovaraju i istovaraju. Mnogo puta se desi da klijenti ne obezbede viljuškar ili kamion sa kranom kako bi kamion u normalnom roku bio slobodan za dalje obavljanje posla. Konkretno mi u Vitez transu posedujemo kamion sa rampom čija je nosivost do 1500 kilograma što je nekad presudni faktor za brzo cirkulisanje robe i tereta. Kamion sa rampom je nosivosti do 6000kg ili do 14000kg zavisno koju težinu robe prevozimo i po tome organizujemo vozilo.

Kamion sa rampom uslovi za utovar i istovar

Potrebno je da se ispune određeni uslovi kako bi kamion sa rampom neometano mogao da obavlja utovar i istovar robe a to je:

  • Da su same palete težine do 1500kg
  • Da je površina gdje je parkiran kamion sa rampom ravna ili pod minimalnim nagibom kako bi se palete nesmetano vukle po kamionu
  • Da je podloga na kojoj se rampa nalazi cvrsta( beton, asfalt i slično) jer u suprotnom paletar se odmah zaglavi na mekanoj podlozi

Proces rezervacije za kamion sa rampom

Rampa na kamionu Prvi i osnovni korak je da nas pozovete i utvrdimo koji segment kada je kamionski prevoz u pitanju je Vama potreban. Kada stupimo u kontakt obavimo detaljan razgovor i utvrdimo tačan tok prevoza vaše robe sa našim angažovanjem gde kamion sa rampom obavlja utovar i istovar robe. Za robu čija težina prelazi po paleti 1000kg često je potrebno angažovati ukupno 2 čoveka koji će vući palete na paletar kako bi olakšali sam taj segment utovara i istovara koji zna da bude veoma fizički zahtevan.

Kamion sa rampom cena usluge

Konkretno kada su cene u pitanju presudan faktor pored normalno relacije koja se prevozi jeste i vrsta robe koja se prevozi. Na cenu koštanja za samo prevoz kamionom okvirna neka računica za kamion sa rampom jeste da se dodatno naplati još od 300 do 500 dinara za svaku paletu. Posebno se naplaćuje utovar a posebno istovar palete i velika je razlika ako paleta ima 200kg ili 1500kg. Za detaljno dobijanje ponude o ceni koštanja pozovite nas na telefon i dobićete najprecizniju cenu. Plaćanje je moguće obaviti u kešu ili preko računa pre obavljanja usluge. Posedujemo i vozilo sa ravnom platformom, popularno zvano šlep služba Beograd koje može da obavi i prevoz dosta robe i da bude pomoć kada je kamion sa rampom u pitanju.

 

error: Zabranjeno kopiranje i umnožavanje teksta!