Šlep služba Beograd

Pomoć na putu onda kada Vam je najpotrebnija, naša šlep služba Beograd na raspolaganju je 00-24h sedam dana u nedelji.

Vitez trans šlep služba Beograd je usluga koju pružamo kako na teritoriji Beograda tako i na teritoriji cele Srbije. Bilo da ste ostali u kvaru, izbušila se guma ili u onim težim slučajevima imali ste saobraćajnu nezgodu tu smo za Vas i u što kraćem roku vozilo može biti na lokaciji. U slučaju ozbiljnijih saobraćajnih nesreća kada vozilo nije moguće “standardno” utovariti posedujemo kamion sa kranom koji taj posao obavi u ekspresnom roku.

Cene usluga i rok izlaska na teren naše službe

Cene usluga za šlepanje vozila zavise od dosta faktora i kreću se već od 25 evra za Beograd!

Faktori koji najviše utiču na cenu su lokacija i način utovara kao i vozilo ili mašina koja se tovari kao i vozilo sa kojim se šlep služba obavlja u našoj režiji. Primera radi šlepanje vozila u prečniku od 10 km u odnosu na centar Beograda za auto kreće se od 25 do 30 evra zavisno najviše od brzine utovara i istovara a na to najviše utiče stanje vozila i njegova mobilnost. Šira okolina Beograda cena ide od 35 do 60 evra. Kada se radi šlep služba kombija ili kamiona cene su dosta veće iz prostog razloga što šaljemo adekvatno vozilo koje će šlepanje vozila obaviti na najbrži i najbolji način. Kamion sa rampom tj sa spuštajućom pratformom je odlično rešenje kada vozila nisu pokretna a dostupna su za utovar i tada neometano šlep služba Beograd obavi utovar.

Kada usled sabraćajnih nezgoda nije moguće da šlep služba adekvatno priđe vozilu na scenu stupa kamion sa dizalicom koji utovara i prevozi havarisano vozilo. Cena šlep služba Beograd kada je u pitanju za ovakvu vrstu usluge kreću se od 150 evra pa naviše.

Odziv i dolazak našeg vozila za Beograd je oko 60 minuta od momenta poziva u proseku što u praksi bude dosta ranije za hitne intervencije.

Naš posao je jako dinamičan, nepredvidiv i ni u jednom momentu ne možemo tačno reći koliko će neka usluga potrajati iz prostog razloga što ni jedan posao nije isti počev od usluge kamionski prevoz kao i usluge kombi prevoz Beograd. Od svih naših delovanja šlep služba Beograd je priča za sebe i može se reći u težim slučajevima možda i najstresnija, jer nažalost svašta se može videti na terenu. Naši vozači su pravi profesionalci i uvek spremni da odgovore svakom izazovu na najbolji mogući način i da prevoz vašeg vozila obave maksimalno pedantno i u što kraćem roku.

Šlep služba Beograd proces angažovanja naše ekipe

Pomoć na putu Vitez trans

Onog momenta kada ukaže potreba za našom uslugom sve što je potrebno jeste da pozovete naš telefon koji je dostupan 24 sata, detaljno našem operateru kažete šta je tačno potrebno, koja je lokacija u pitanju i okolnosti koje su se izdešavale. U ekspresnom roku obezbedićemo vozilo i naša šlep služba uputiće se na lokaciju utovara. Ako je putničko auto u pitanju koje je ostalo u kvaru takvu vrstu prevoza može da obavi i auto sa prikolicom i nije potrebno angažovanje kamiona.

Kada je kombi prevoz tj. kombi vozilo u kvaru tada je već potrebno angažovati kamion za utovar, prevoz i istovar dostavnog vozila kako zbog gabarita tako i zbog težine. Za teretni program tj. kamione ili neke mašine angažuje se šlep služba veće nosivosti tj. kamion. Posedujemo kamione koji mogu da vrše šlepanje 2 vozila jedno na svojoj platformi a drugo da vuče na način što podigne prednju osovinu vučenog vozila. Šlep služba Beograd kao što možete pročitati ima razne načine pomoću kojih se vrši šlepanje vozila. Najbitnija stvar u tom prvom kontaktu je da nam detaljno i tačno sve objasnite kako bi sa naše strane šlep služba i ta usluga protekli u najboljem mogućem redu sa što manje stresa i zadržavanja na lokaciji gde se vrši utovar vozila ili neke druge mašine.

Vozila koja se koriste za pomoć na putu

Autoprikolice su jako zastupljene za prevoz automobila i sigurno ste poslednjih godina primetili njihovu ekspanziju. Prednost autprikolica kada se obavlja šlep služba Beograd je u tome što su jako povozne, brže se stigne na lokaciju a za klijenta najveća prednost je što su i najjeftinije za klijenta i šlep služba ga izađe dosta povoljnije ako je putničko auto u pitanju. Autoprikolice odlično mogu da posluže za prevoz motocikala, manjih čamaca i slično. Velika mana auto prikolica je ta što samo jedan trenutak nepažnje je dovoljan i može se desiti ozbiljan problem jer prikolica popularno rečeno lako “zapleše” i jako jako teško se smiri i vrati u pravolinijsko kretanje. Za sve one koji vrše uvoz automobila iz inostranstva prikolica je idealno, jeftino i najbrže rešenje.

Šlep služba Beograd sa kamiončićem do 3,5 tone je sledeći vid prevoza i jako zastupljen i zahvalan. Za prevoz automobila trgovcima je ovo možda i najbolji vid transporta jer na ovo vozilo zakače autoprikolicu i vuku 2 vozila u isto vreme.

Možda i najfunkcionalniji i najprofesionalniji vid za pomoć na putu je kamion sa silazećim navozom i brilama koji ima mnogo mogućnosti. Kako za prevoz tako i za raznovrsne načine utovara vozila pomoću vitla koje ga navuče na platformu i spremno je za transport. Šlep služba sa ovakvim kamionom je pravo zadovoljstvo za vožnju i rad jer vozilo ima svakojake mogućnosti, sposobnosti i podređeno je tome da vozaču maksimalno olakša posao kako bi šlep služba i pomoć na putu bili maksimalno obavljeni.

Još jedno nam ostaje vozilo da prezentujemo a to je vozilo koje obavlja pomoć na putu a poseduje dizalicu koja mnogo olakšava utovar i istovar vozila i tereta i nekada je nezamenljiv u izvlačenju i utovaru vozila koji su imali neku saobraćajnu nezgodu i nisu u mogućnosti da se pokrenu. Kamion sa dizalicom šlep služba je pogodan za utovar i istovar raznih plovila zbog svoje dizalice i njenih performansi. U svom voznom parku posedujemo i sandučar kamion sa dizalicom koji je idealan za prevoz razne robe a najviše kancelarijskih kontejnera. Iznajmljivanje kontejnera je usluga bez koje je skoro pa nezamisliva šlep služba Beograd. Delatnosti u kojima ima jako malu primenu kamion za šlep službu su odvoz šuta i kiper prevoz jer je potreban sanduk koji se podiže skroz kako bi se obavio istovar robe.

Prevoz kontejnera šlep služba
Moguće poteškoće i problemi pri utovaru/ istovaru vozila

Kao i u svakom poslu tako i kada je u pitanju šlep služba nailazi se na mnoge poteškoće i probleme, ali uz znanje i malo strpljenja sve se to prevaziđe u posao se obavi kako treba. U prvom planu su vozila sa kojima se manipuliše jer u zavisnosti od kvara i oštećenja zavisi kako će proteći utovar i istovar istih. Šlep služba Beograd ima najlakši posao kada vozilo ostane u kvaru i lako se priđe do njega, tada proces utovara i istovara vozila može da traje po 5 minuta što je složićete se jako brzo. Brzo teče i utovar istovar malo havarisanih vozila do kojih je moguć pristup, najviše vremena u takvim situacijama oduzme paženje na vozilo i da se neka dodatna oštećenja ne naprave. Šlep služba vozila koja je nemoguće pomeriti i koja su van puta je ozbiljniji posao za utovar iz prostog razloga što nikada ne znamo šta nas čeka na terenu i kakav je pristup. Pristup tj. dolazak i kačenje do havarisanog vozila šlep služba najbolje ocenjuje kada detaljno razmotri sve opcije na terenu. Na prvom mestu je bezbednost a na drugom vreme rada i da posao prođe bez bilo kakvih nepredviđenih radnji.

U takvim slučajevima jako je bitna pristupačnost terena i da fizički može lako da se dođe do vozila i zakače se kuke kako bi se krenulo sa izvlačenjem vozila. Normalno preizvlačenja potrebno je da šlep služba Beograd obezbedi moguće kačenje i kada to u startu nije moguće koriste se razne dizalice da po malo povere vozilo kako bi se osiguralo kačenje i krenulo sa izvlačenjem. Izvlačenje vozila pomoću vitla je možda najbizniji posao, počev od toga da je vitlo odgovarajuće snage a onda i da je pod dobrim uglom postavljeno kako bi glatko teklo. Nekada je na neprisupačnim terenima potrebno celu površinu raskrčiti kako bi se vozilo moglo neometano izvući i navući a presudna je šlep služba tj. ugao pod kojim se navlači. Često puta u praksi zbog nepristupačnosti terena potrebno je obustaviti saobraćaj kako bi vozilo sa kojim je šlep služba Beograd došla moglo lepo da se pozicionira i u što kraćem roku obavi izvlačenje i utovar vozila.

Kada su teretna vozila u pitanju posao na koji nailazi šlep služba je mnogo kompleksniji, ozbiljniji i logistički dosta zahtevniji. Neretko se dešava da kamion bude natovaren i potrebno je uglavnom robu istovariti, pretovatiti i to zna poprilično da potraje. U takvim slučajevima uglavnom saobraćaj se obustavlja i vrlo često se zna desiti da i dva vozila angažuje šlep služba kako bi zajedničkim snagama izvukli kamion i što pre ga natovarili. U situacijama gde se obustavlja saobraćaj jasno Vam je koliko je bitna brzina obavljanja posla a ona najviše zavisi od uigranosti i iskustva koje poseduje šlep služba Beograd. U zahtevnijim slučajevima put zna da bude zatvoren i po par časova što zvog terena što zbog samog vozila i njegovih oštećenja. U najtežim slučajevima potrebno je i mehanički ukoniti, iseći i slično određene delove vozila i po cenu dodatnih troškova za vlasnika vozila samo da se što pre ukloni sa lokacije.

Jedan od bitnih faktora na sve gore napisano su i vremenski uslovi kao i doba dana kada šlep služba obavlja posao, a koji normalno niko ne može da bira i određuje. Noću i u zimskim periodima kada je temperatura ispod nule i kada ima snežnog pokrivača posao je znatno otežan i potrebni su dodatni napori i 4-oro otvorenih očiju. Šlep služba Beograd u ovakvim uslovima najbolje pokaže svoje umeće i znanje i to je najbolja praksa za bilo kog “šlepadžiju”. Pored osnovne opremljenosti naših vozila treba uvek imati i dodatno osvetljenje, alat dodatni za vozilo koje se izvlači kao i alat za teren.

Dodatno osvetljenje kada kažemo mislimo na prenosive reflektore, lampe koji su nezaobilazni u noćnim smenama kada šlep služba često ima i najviše posla. U dodatne alate spadaju razne vrste aku i pneumatskih alata da na licu mesta sve bude pri ruci. Alat za teren u tu grupu spadaju razne vrste testere, makaze i slično kako bi se uklonilo drveće granje i šiblje i obezbedilo dostupnim prilazak do vozila. Tek kada šlep služba Beograd obezbedi uslove za izvlačenje vozila može se krenuti sa akcijom i tovarenjem vozila.

Postoji i mali broj slučajeva gde je šlep služba nemoćna da uradi bilo šta po pitanju izvlačenja havarisanog teretnog vozila, što zbog težine, što zbog udaljenosti ili dubine provalije. Tada na scenu stupa auto dizalica i izvlači vozilo u što kraćem roku iako sam taj proces rada auto dizalice nikako nije kratak. U ovakvim slučajevima neminovno je zatvaranje puta i više satna akcija spašavanja havarisanog vozila i robe ako je ima.

Šlep služba Beograd Deo vozila
Zaključak i konačna reč

Šlep služba Beograd ima jako odgovornu ulogu u spašavanju vozila, nekada i života i iz tog razloga u takvim situacijama ono što je najmanje bitno je koliko će to da košta već isključivo da se posao uradi profesionalno u što kraćem roku.

Znamo da nas niko neće pozvati sa osmehom na licu i da će biti srećan zbog toga što mu se desilo, ali očekujemo samo maksimalno korektnu saradnju i strpljenje jer imamo zajednički cilj!

Pozovite nas u bilo koje doba dana i noći a mi ćemo se potrudi u što kraćem roku da budemo na traženoj lokaciji i da naša šlep služba maksimalno profesionalno obavi posao.

error: Zabranjeno kopiranje i umnožavanje teksta!