Kamionski prevoz

vitez-trans
Vitez trans kamionski prevoz

Kamionski prevoz je prezentaciona stranica firme Vitez trans koja se bavi svim vrstama kamionskog prevoza na teritoriji Beograda i uopšteno Srbije. Mi smo relativno mlada firma koja je sastavljena od kolektiva pravih profesionalaca kada je u pitanju kamionski prevoz Beograd. Kada je u pitanju Beograd kamionski prevoz je nezgodno obavljati u samom centru grada zbog samih gabarita vozila naspravm uskih uličica, ali zato za magistralni i autoput kamionski prevoz je mnogo isplativiji nego naprimer kombi prevoz zbog svojih gabarita i same nosivosti. Sva naša vozila se redovno servisiraju, održavaju i kontrolišu sve u cilju što bezbednijeg prevoza i sigurnosti vaše robe. Cene kamionskog prevoza zavise od mnogo faktora a najbolje ćemo Vam ih dočarati ako posetite našu stranicu cene i tu se okvirno informišete.

Radi unapređenja usluge sve razgovore snimamo i samim pozivom ka nama smatramo da ste saglasni sa tim i da ste obavešteni.

Usluge koje obavljamo posle radnog vremena od 17, vikendom ili praznicima i “danas za juče” skuplje su od 30 do 50%.

Kamionski prevoz i ostale sfere delovanja

Konkretno mi u Vitez trans-u možemo se sa ponosom pohvaliti kako kamionski prevoz imamo zastupljen u više oblika a to su:

 • Kamion sa kranom najsloženija i najodgovornija karika u krugu kada je kamionski prevoz Beograd u pitanju

 •  
 • Selidbe većih prostora i njihovo realizovanje gde je u glavnoj ulozi kamionski prevoz

 •  
 • Odvoz šuta na teritoriji Beograda pomoću kamiona za količine do 5 m3

 •  
 • Kamionski prevoz kamionima sandučarima nosivosti do 14000kg

 •  
 • Kamion sa rampom čija je nosivost do 1500kg 

 •  
 • Kiper prevoz rasutih tereta nosivosti do 14000kg


Kamion sandučar je pogodan za sve vrste paletirane robe i onih tereta koji su skloni uticaju atmosferskih pojava i potreban je kamionski prevoz da se obavi za veću količinu robe. Često se zna desiti da kamion sa rampom i sama njena upotreba za utovar i istovar znaju da ubrzaju obavljanje posla i do 30% jer protok robe ide mnogo brže. Kamionski prevoz Beograd pogotovo kada je u pitanju diskrento se izdvaja usluga kiper prevoz koja je glavna poluga dostave građevinskog materijala kada su građevinski radovi Beograd u pitanju.

Kamion sa kranomKamionski prevoz kada su u pitanju građevinski radovi obavljamo sa kamionima kiperima različitih nosivosti i samih dimenzija zbog ulaska na gradilište. Za poslove gde je potrebno izvršiti utovar i istovar robe i tereta većih dimenzija i gabarita koristimo kamion sa kranom jer je neizostavni deo svih gradilišta i pretovara. Pored nabrojanih usluga kamion koristimo i za sve vrste odvoza šuta i ostalog građevinskog otpada. Kamionski prevoz i kiper kamioni su pogodni za ulazak na deponiju kako bi se utovareni šut iskipao u što kraćem roku i nastavilo sa daljim opremanjem gradilišta. Za manje količine šuta koji je u džakovima koristimo kombi prevoz kako bi klijenti dobili povoljniju uslugu jer im za manju količinu kamionski prevoz Beograd nije potreban.

Za usluge preseljenja obimnijih prostora gde kombi prevoz ne zadovoljava kriterijume kamionski prevoz je pun pogodak. U naša vozila staje prosečno opremljen trosoban stan a jedini uslov da se usluga obavi jeste taj da je fizički moguć pristup kamiona do lokacije utovara.

Kamionski prevoz i bitni faktori koje treba da znate

Prvo i osnovno jeste da nas kontaktirate kako bismo dobili sve informacije za uslugu kamionski prevoz Beograd. Osnovni detalji koji nam trebaju kako bismo firmirali cenu su:

 • Vrsta i količina robe koja se transportuje
 • Precizne lokacije utovara i istovara, obavezno naglasiti ako ima više utovara/istovara
 • Vreme kada ste mislili da se obavi kamionski prevoz Beograd
 • Način na koji ste mislili da se obavi utovar i istovar tereta
 • Kada dogovorimo sve detalje prevoza bilo kakva promena utiče i na promenu cene

Iz kojih razloga nama poveriti kamionski prevoz i ostale usluge

Kao što smo već napomenuli Vitez trans je skup velikih znalaca u oblasti drumskog prevoza tereta i sama činjenica da svakom poslu pristupamo sa istom pažnjom daje nam za pravo da kažemo da sve dogovore i rokove kada je kamionski prevoz Beograd u pitanju, poštujemo i obavljamo u tačno definisanom roku. Maksimalno smo fleksibilni i sa nama nećete doživeti da naša vozila kasne na utovar ili istovar ili da u toku posla menjamo dogovore i cene. Striktno se držimo svega onoga što je dogovoreno i možemo samo da obavimo posao pre roka a posle roka je za nas nepoznanica.

Sam kamionski prevoz je naš temelj i osnova za sve ostale usluge koje obavljamo i maksimalno se trudimo da ispunimo sve vaše želje bilo da je u pitanju brzina, vreme, količina i slično. Sve ono što možda mi ne možemo trenutno da obavimo, potrudićemo se da neko od naših odgovornih kolega završi a sve u cilju zadovoljstva klijenata.

Sarađujte sa poštenim i odgovornim firmama, i dalje ima takvih u Srbiji 🙂

Još u ovu grupu da dodamo i uslugu šlep služba Begrad koja je na raspolaganju 00-24h sedam dana u nedelji.

Sve usluge koje su vam potrebne poželjno je da rezervišete barem dan ranije kako biste bili mirni sa saznanjem da ste obezbedili prevoz i automatski birate vreme prevoza kada Vama odgovara. Parking gde se obavlja utovar i istovar je potrebno da obezbedite Vi i u slučaju bilo kakvog nepropisnog parkiranja na vašu inicijativu ili da bi se uopšte mogao obaviti utovar, a da se sankcioniše sa kaznom, dužni ste da izmirite u vašoj režiji odmah na licu mesta. Kada vaši ljudi obavljaju utovar i istovar robe potrebno je da istu pakuju onako kako vozač zahteva radi bezbednog transporta i samo tako odgovaramo za prevoženu robu, u bilo kakvoj drugoj situaciji nismo odgovorni za robu i moguća oštećenja zbog lošeg pakovanja kada je u pitanju kamionski prevoz Beograd.

error: Zabranjeno kopiranje i umnožavanje teksta!