Kiper prevoz Beograd

Kiper prevozKiper prevoz obuhvata zavidan deo kada je kamionski prevoz u pitanju pogotovo u gradskim sredinama iz prostog razloga što svi građevinski radovi zahtevaju dostavu materijala od temelja do krova. I sami ste svesni koliko samo gradilišta ima u Beogradu, izgleda da se dešava nešto čim su tolika gradilišta otvorena a da bi ona funkcionisala potrebno je da neko dostavi taj materijal. Kiper prevoz Beograd je usluga koju obavljamo sedam dana u nedelji i po potrebi van radnog vremena. Za prevoz manjih tereta koristimo kombi prevoz, izuzetak su rasuti tereti.

Kiper prevoz i oblasti delovanja

Prevoz kiperom je usluga koja ima široku primenu delovanja pogotovo u urbanim sredinama gde je uvek u toku neka gradnja i adaptacija objekata. Kiper prevoz Beograd obavljamo sve prevoze rasutih tereta kamionima različitih nosivosti i gabarita. Kiper dostava svih vrsta peska različitih granulacija i količina. Pesak u džakovima takođe prevozimo i dostavljamo na vašu adresu. 

Nabrojaćemo Vam većinu poslova gde kiper prevoz ima važnu ulogu u procesu dostave:

  • Kiper prevoz rasutih tereta svih vrsta i količine
  • Dostava građevinskog materijala kao što su cement, blok, armatura, drvena građa, gipsane ploče i ostali
  • Prevoz uglja i dovoz na vašu adresu
  • Prevoz drva do 8 metara i tećine ne veće od 5000kg
  • Odvoz šuta posle građevinskih radova do 5m3
  • Odvoz nepotrebih stvari na deponiju

Kiper prevoz i prednosti kada je taj kamionski prevoz u pitanju

Kamion kiperKada je u pitanju prednost kojom se kiper prevoz Beograd diči, u prvi plan se stavlja olakšan polaz kroz gradske gužve i brža dostava robe na adresu. Kiper prevoz je šampion kada je istovar robe u pitanju, tačnije rasutih tereta i traje 10-tak sekundi 🙂 Radi se o tome da su kiper kamioni i sam deo koji se zove kipa, platforme koje se hidraulički podiću i kipaju teret za desetinu sekundi. 

Cene kada je kiper prevoz u pitanju variraju od zahteva klijenata, ali su približne kao i cene za kamionski prevoz. Skuplja varijanta je samo kamion sa kranom i njegov angažman.

 

error: Zabranjeno kopiranje i umnožavanje teksta!