O nama

O namaIza sajta www.kamionski-prevoz.rs nalazi se firma Vitez trans koja je relativno mlada firma. Naš kadar je veoma iskusan u oblasti drumskog prevoza tereta kada su u pitanju kombi prevoz, kamionski prevoz a i svi ostali prevozi koje obavljamo.Za sve informacije i rezervacije možete nas pozvati svaki dan od 08-18h. Za sve poslove koje obavljamo van ovog vremenskog okvira, vikendom ili praznikom cene se uvećavaju za 30-50%. Ako imate potrebu za našim angažmanom momentalno, možete nas pozvati 00-24h.

Vitez trans i načela kojima se vodimo

  • Maksimalno ljubazan i profesionalan kadar
  • Poštovanje rokova i dolazak vozila samo pre dogovora, posle nikako
  • Poštovanje dogovora i onoga što je dogovoreno, ni na štetu klijenta isto tako i na našu
  • Maksimalno fleksibilni i operativni, trudimo se da organizujemo i obavimo svaku vrstu prevoza
  • Redovni klijenti imaju povlašćene uslove počev od cene pa sve do biranja termina za obavljanje usluga

Vitez trans  | Kamionski prevoz i ostale usluge

Naš opseg delovanja je poprilično širok i tako za kamionski prevoz možemo reći da obavljamo i druge vrste drumskog prevoza kao što su kombi prevoz i ostali. Dosta smo angažovani oko gradilišta kada su u pitanju dovoz materijala za koji angažujemo kiper prevoz ili kada je u pitanju odvoz šuta sa vozilima raznih kapaciteta. Za posebne zahteve oko utovara i istovara specijalnih tereta klijenti nam angažuju kamion sa kranom čije su specifikacije i do 5000kg tereta. Kamionski prevoz gde angažujemo kamion sandučar često ide u paketu i kamion sa rampom za utovar i istovar tereta do 1500kg težine.

Bilo koja usluga a da je vezana za transport tereta u drumskom saobraćaju budite slobodni da nas kontaktirate i za svaki zahtev imaćemo rešenje.

Hvala Vam na odvojenom vremenu i nadamo se uspešnoj saradnji.

error: Zabranjeno kopiranje i umnožavanje teksta!