Kombi prevoz

Kombi prevozKombi prevoz popularni mali brat kada je kamionski prevoz u pitanju je neizostavna usluga koju obavljamo uz garanciju na kompletnu uslugu i poštovanje rokova. Kombi prevoz Beograd posebno kada je u pitanju usluga za dostavu, transport i selidbe od primarnog je značaja za kompletno funkcionisanje snabdevanjem svih gradskih objekata i firmi. Posedujemo kombi vozila različitih veličina i nosivosti a sada ćemo napisati one najgabaritnije. Vršimo kombi prevoz tereta dužine do 6 metara, visine do 2,1 metra i težine do maksimalnih 2500kg.

Naše radno vreme je 08-18h i tada smo Vam dostupni za sve informacije i rezervacije, posle toga se nadamo da imate razumevanja i da ćete pozvati sledeći dan. Naše usluge obavljamo 00-24h i samo u slučaju da Vam treba hitno usluga odmah, tada nas pozovite u bilo koje doba dana i noći i obavićemo traženi kombi prevoz ako smo u mogućnosti.

Usluge kada je kombi prevoz Beograd u pitanju je poželjno rezervisati minimum jedan dan ranije iz prostog razloga što usluge “danas za juče”, posle radnog vremena i praznicima naplaćujemo do 30 do 50% skuplje.

 

Kombi prevoz i njegova primena na razne delatnosti

Kao što smo napisali bitnost u kojoj se kombi prevoz ističe među ostalim transportnim vozilima tako ima i raznovrsnu primenu u raznim delatnostima kao na primer:

  • Angažovanje za transport robe i tereta manjih težina 
  • Kombi prevoz u angažovanju oko manjih selidbi
  • Preuzimanje nameštaja i dovoz na adresu istog
  • Angažovanje i oko većih, kada su u pitanju selidbe jer kamionski prevoz ne može da priđe u gradskim uslovima na sve lokacije
  • Kombi prevoz za dostavljanje manjih količina građevinskog materijala kada su građevinski radovi u pitanju
  • Odvoz šuta za neka manja renoviranja, kada se angažuje kombi prevoz Beograd za odvoz manje količine džakova

Kombi prevoz BeogradLako manevrisanje i malo veća potreba za parkingom nego za automobilom čine kombi prevoz jako pogodnim za sve iznad napisane poslove. Pored toga brzina kretanja je na zavidnom nivou i za sve gradske poslove prava stvar za efikasno obavljanje posla. U naša kombi vozila tovarimo građevinski materijal koji svojim sastavom neće uticati na tovarni prostor naših vozila koja održavamo maksimalno čistim i urednim. To isto znači i za odvoženje šuta gde kombi prevoz Beograd ima angažman samo za manje količine džakova koji su odlično upakovani.

 

Sva vozila su u odličnom stanju, redovno se održavaju, testiraju i u svakom momentu su spremna za posao. Našim vozilima upravljaju ISKLJUČIVO naši zaposleni i niko drugi, imamo strogu politiku korišćenja i poslovanja i toga se pridržavamo.  

Kombi prevoz Beograd, primene i funkcionalnost

Sva naša vozila bilo kombi ili kamion sa kranom poseduju sve potrebne dozvole, sertifikate, potvrde i rešenja za legalno obavljanje prevoza u drumskom saobraćaju na teritoriji Srbije i okolnih zemalja. Naš prijateljski savet za izbor prevoznika koji će za Vas obaviti neki prevoz je pre svega to da li je uopšte to legalna firma ili neko nepoznat koga ćete verovatno tada videti i nikad više a pitanje je gde će završiti vaša roba. 

Vršimo iznajmljivanje kombi vozila dnevno ili višednevno, isključivo sa našim vozačem. U takvim situacijama dogovorimo sve detalje i kombi vozilo bude Vam na raspolaganju za vaše poslove ceo dan u toku radnog vremena. Za selidbe Beograd kombi prevoz je skoro pa nerazdvojan partner iz prostog razloga što je po Beogradu jako teško kamionski prevoz obavljati po centru. Za potrebe utovara i istovara robe i stvari možemo angažovati ekipu koja će biti adekvatna radna snaga i profesionalno obaviti svoj deo posla. Kombi prevoz Beograd usluga koja nam je obezbedila veliki broj klijenata koji su prezadovoljni našom uslugom i najbolji pokazatelj njihovog zadovoljstva je to kada nas preporuče svojim prijateljima i tako dalje nastavlja se taj niz bez nezadovoljnih klijenata što nam je najveća satisfakcija.

Kombi prevoz proces angažovanja 

Vitez trans je po pitanju dogovora i rokova jako precizna i odgovorna firma iz prostog razloga jer se sve pre obavljanja posla dogovori do najsitnijih detalja. Po primljenom pozivu i utvrđivanju da Vam je potreban kombi prevoz Beograd obavimo jedan jako detaljan razgovor iz prostog razloga da nas kasnije ništa ne može iznenaditi ili da se nešto tek tako samo od sebe promeni. U dogovoreno vreme kombi je na utovaru i posle prevoza i istovara jedino što preostaje je da nam kažete svoje mišljenje o zadovoljstvu sa našom uslugom. Šlep služba Beograd može takođe biti od pomoći za veće količine robe kada sve kombi prevoz ne može da obavi u jednoj turi.

error: Zabranjeno kopiranje i umnožavanje teksta!